hallåween???

öh, är det det NU? Eller?? Hade heelt missat. Kanske iofs är lika bra, har inte kommit på någon utklädnad :(((. Här är iaf lite gamla utklädningsgodingar som kanske kan inspirera någon….

På österrikisk fest – SKIDBACKE

På halloween – PAPA DEE + PAPA DEES FRU

Här är då Martin a.k.a. Papa som håller i ett blockljus jag annars bar på mitt huvud. Jag höll på och gröpte i detta blockljus i två timmar för att kunna bära upp det. Och så kommer man till en fest där 1. Ingen hade riktigt koll på papas fruktansvärda gärning – och 2. folk var utklädda till pippi långstrump, random fotbollspelare och ”rockig tjej”. Absolut inget fel med det – men det blev liksom inte så rätt. En missräkning.

 

DUBBELGÅNGARFEST, Garbergs – REBECCA & FIONA (just vunnit kristallen på svt…)

Den Långa Tantens fest med temat radarpar: CHEESEBURGARE + DAVID HASSELHOF

Jag e alltså bakom Hof-facet. Fanns många fantastiska radarpar på denna tillställning, och värdiga vinnare var två gulliga körsbär! Gillade också bubblarna roxette, systrarna graaf, gollum + ringen, mens + binda (??!)….

Min 24-årsfest med temat ”vem är du i framtiden” – SANNA & ISAK = FÖRORTSFÖRÄLDRAR

Hehehe här e de iaf så gulliga i matchande träningsoveraller å chokladcigarett. E lite osäker på hur gärna isak vill figurerar i blöggen, därför är han en muffintop.


Den årliga slalomavslutningen
– LASSE KONGO

När jag åkte slalom hade vi alltid maskerad i sista tävlingen på säsongen. Vann varken åktävlingen eller utklädningstävlingen – så 11 år gammal tänkte jag tillsist att robert gustafsson som fyllechaffis skulle vinna domarnas hjärtan? Jag sydde ett skägg, stoppade en kudde på magen och tejpade på ölburkar på stavarna som såklart ramlade av. Men inte vann jag något pris. Det var nämligen ingen som förstod vem den där okända gubben som åkte omkring var… :(

Så visst är det svårt med utklädnader. Men några sena tips kan annars vara att klä ut sig: ett väder, Ulf brunnberg, ett ordspråk, en byggnad, ett isterband, ett varumärke, en drömfångare, ett bakverk, tjejen i lendo-reklamen, en ordvits, krösus sork… Har du inte någon tid alls kan du bara ta ett durkslag på huvet. Det blir en ganska rolig hatt.

*kyss på handen*
/FRIDA

4 kommentarer
 1. Kim skriver: 27 oktober, 201206:38

  Ska på en sittning med tema radarpar! Kan ni inte namedropa lite fler andra par från festen med det temat??! Puss på er fina ni, älskar er

  • flickpingis skriver: 28 oktober, 201202:55

   oj oj, ja Den Långa Tanten gjorde innan en video med massa geniala exempel som ju redan blev tagna… men vad sägs om filip å fredrik, twin towers, mario & luigi, simon & garfunkel, bananer i pyjamas, helan å halvan, mimmi och reine, karius o baktus, albert å herbert, tommy och annika, jonas och mark, agne och svullo, IKA och skelettet Åke, pest och kolera, timon och pumba… Mitt andra alternativ var att va Lill-Erik + massor av pizzakartonger – men ingen verkade förstå när jag prövade iden… lycka till! /F

 2. den långa tanten skriver: 27 oktober, 201207:05

  Finns det ingen bild på dig som frugan?! Den blodiga modellen? Fisken tittar man ju gärna på men jag vill kunna föreställa mig helheten. Fan vilket ultimat barn du måste ha varit – utklädd till L. Kongo som 11åring, Det är så vackert. Jag förstår dock att de misstog dig för en märklig gubbe med tveksamma intentioner. Tror mycket berodde på att du lyckats sy in det perfekta pedofilflinet i skägget. Puss på stjärten

 3. halloweenoutfit! musik! typ det! | skriver: 29 oktober, 201402:22

  [...] om någon bryr sig om vad jag klätt ut mig till tidigare år finns ett inlägg om just detta Här. Tyckte förövrigt att den här var [...]

Skriv en kommentar