Den lyckade julen.

Julen skulle bli en efterlängtad succé. För första gången på flera år skulle hela familjen fira kristendomen i en hel vecka. Vi fyllde bilen med sällskapsspel, ångestdämpande och 4 förväntansfulla individer och körde sedan 8 timmar till en liten stuga vid skidbacken i Funäsdalen.

edm-jesus

Första morgonen stod jag om min bror med egon som Kanye West och väntade på att liftarna skulle öppna. Med nyslipade brädor och skidor skulle vi ta ankarliften upp till toppen. I liften står jag och drömmer mig tillbaka till då jag hade lavinsökare och spade med min ut i det Schweiziska skidparadiset Zermatt. Jag är fan riktigt bra på snowboard!

anigif_enhanced-buzz-1969-1365175080-11

Och just då, när jag viskar ”queen” till mig själv säger det PANG. Och med en akrobatisk manöver har jag nu liften framför mig istället för bakom mig. Jag gör ett graciöst pladask av liften vid första möjliga stopp.

4P6RfMH

Lyckligtvis missade min bror min lilla incident och jag tog mig ner till sittliften med hedern i behåll. Sen höll det på sådär. Trillade i varje skogsparti, fick felskär på plana ytor och blev skrattad åt varje gång jag skulle kliva av liften.

UlQIdIh

Det hela kulminerade när jag körde över en 4 åring.

SURVIVAL-OF-THE-FITTEST

Aja, rätt som det är blir det julafton och vi går på julbord där barn får paket av en plasttomte och personalen tvingar i dem vuxna snaps. Vi står och väntar på en seg taxi och jag och min pappa bestämmer oss för att gå hem istället. Vi har hunnit 200 meter när taxin kör med öppen dörr upp bredvid oss. Där inne sitter en gråtande mamma och en uppjagad storebror. Mamma trillade och bröt armen påväg in i taxin.

idididd

Så resten av semester spenderar jag med att googla thailandsresor och äta upp julgodiset!

tumblr_meyc4l3s141rwke3l

Så med dem orden kids önskar jag er alla och det överkörda barnet en riktigt GOD JUL!

/Sanna

2 kommentarer
  1. E skriver: 6 januari, 201412:10

    HAHA, åh jag älskar när ni gör sånna här inlägg! <3<3<3

  2. billiga fotbollströjor skriver: 17 mars, 201704:53

    billiga fotbollströjor \n I couldn’t resist fotbollstrojor sverigen commenting. Very well written!|

Skriv en kommentar