Presidenten!

Jag kallar honom Obama! Han är duktig på engelska då han är från uväsa och duktig på att äta då han är hund. Jack, som han egentligen heter, spenderar dagarna med att göra precis detta. Bossar runt, käka matrester och kela. Ibland vill han hångla, men då säger jag ifrån. ”Jäck, Aj häv a bojfränd”. Då spelar han oberörd, går vidare, tigger kel av någon annan för att sedan sno åt sig en kyss. Utöver att han är helt fantastisk sitter kraken inne på en helt sjuk egenskap. Hans hår! Det är alltså människohår! Ingen päls. Bara ett stort, vitt, krull som luktar gott! Det är en såkallad allergihund. För att vara exakt så är han en spansk vattenhund vad nu det innebär. Aja, tänkte bah ni skulle få avundas lite på att vi får hänga med den här varje dag. Utan att ta ansvar för hans överlevnad och bajsrutin.

jack.4

Här är hans öra. Och mitt svullna fejs.

jack2

Här är hans helt ofarliga gaddar. Och hals-krull. SOM LUKTAR INGENTING!

jack.3

Såhär låg han alltså, i ca trettiotvå minuter. Med två fötter på marken och resten av kroppen i min famn.

Så nu är min plan att övertyga Alison (som uppfostrat och tagit hit honom från amerikan) om att släppa lös honom tillsammans med en annan FrÄsCh kund och framkalla barn. Fatta denna som miniatyr. Och så har jag den här hemma. I min säng. I min nya säng. Den som är 180 centimeter och ger mig ångest.

För då tänker jag kalla den Falcor och göra såhär.

sannajack

Obs. Se seriösa likheter mellan Jack och Falcor. Aboh!

God natt! /Sanna

0 kommentarer
Skriv en kommentar