TIPS MOT VINTERDEPRESSION!

Vinterdepressionen är här. Med råge! Varje jävla år blir jag okontrollerat ledsen, ångestladdad och sämst. Jajajajaja, javeeeet, ni får också vinterdepressioner och vet exakt hur det är. Försöker äta vitaminer, går promenader under soltimmarna, köper gymkort osv osv. Och nu till min stora fråga, varför lär en sig inte? Det kommer ju VARJE januari!!! Men känns alltid som en käftsmäll?!?!?!?

Detta årets smäll var kraftigare än någonsin. Därför har jag testat en ny metod. Som verkar fungera. SOLTERAPI! Det finns ett magiskt ställe på Åsögatan som heter Nirvana. Där sitter vi alltså och dricker smoothies och käkar rawfood i ”strandkläder”, från soluppgång till solnedgång vilket tar 1 timme. De tar in max 10 personer, så det finns hängmattor och solstolar till alla. Så, för en vinterdeppisar som vill chilla i 33 grader kostar det 200 kr. Så.jävla.skönt.

sol-1

sol.2

Ömma Kyssar /Sanna

3 kommentarer
 1. Ellen skriver: 27 januari, 201401:03

  Fyfan, skjut mä! Ligger här och ångestar så jag inte kan sova. Hoppas att det finns i gbg också.

 2. Fanny skriver: 2 februari, 201401:56

  Kan vi SNÄLLA boka detta den 15e lr 16e? Mohair varit färre än10 soltimmar i Malmö i januari. Asså minns ej senast jag såg den.

  • flickpingis skriver: 2 februari, 201410:11

   Oja! Bah att komma. Du får drink när du solar och dans när du ska sova! /Sanna

Skriv en kommentar