tydelyyy

chenaREEE…

CDvHsh on Make A Gif, Animated Gifs

Här sitter man och slår sig själv i ansiktet i jakt på livet små kickar…. Eller det är nog bara glasögat som åker ner. Är nämligen fortfarande en nybörjare när det kommer till att bära brillor; har dom ”på huvet” ibland, kliver ut i luften på trottoarer och putsar dem med fel sida duken ETC etc.

Men men. Ja hur var den här helgen då… 1 SVINKALL kan jag berätta. Var på Under bron i fredags och hängde runt där i alla skrymslen och rum;  man fattar ju aldrig riktigt var man är,  å så är man plötsligt utomhus fast inomhus i nån fåtölj m snö i??? Aja. KALLT var det iaf.

Igår såg jag fruitvale station (3/5 plommon) på bio rio och idag har jag två kompisar på besök som ligger å trynar i mitt vardagsrum OCH sovrum. E därför fast i köket…  Och har redan missat bachelorette *ARG SMILEY* och nu har även damernas super-G börjat >:(

eller ok vänta ja har ju en dator framför mej… hejdå

/Frida

2 kommentarer
  1. Annie skriver: 26 januari, 201403:35

    Den där flugar. VAR kommer den ifrån? Bästa jag har sett!

    • flickpingis skriver: 26 januari, 201405:30

      EBAYz! kommer inte ihåg varifrån men sök på metallic bow pin brooch typ?!!

Skriv en kommentar