Sickness Motion

uUS7fM on Make A Gif, Animated Gifs

Cheeenaaaa… *grottmänniskesnörvel*…. Sitter på Ritorno och mår…. skit?

Dj:ade på ett muminkalas i helgen (nej ni får inte veta mer om det) och båset stod preciiis bredvid en öppen dörr (ja det e februari). Första timmen var ok eftersom det fanns en varmluftsfläkt, men så gick den sönder och blev en extremt välfungerande kalluftsfläkt i resterande 3 timmar. Vilket alltså har lett till att jag vaknar med en tennisboll i halsen varje morgon och ca 3 meter snytpapper i byxfickorna. Och imorgon ska jag åka till AMSTERDAMS!!!!!

Förutom att vara frisk tills dess har jag planerat in 0 st saker, men vill gärna gå på museum. Av typen; Heinekenmuséet. Om det finns? Har aldrig varit i Holland (Nederländerna?) förut! Men jag gillar ju verkligen goudaost och tulpaner å mina typ 8 träskor så det kommer nog bli toppen…. Hehe fyfan varför hoppas man att folk som besöker Sverige ska veta mer än köttbullar å älgar… Menne, kom gärna m något AMSTERDAMS tips så jag verkar påläst… å intresserad…. Vet att det finns något som heter papegojtulpaner….Å skridskor ska vara populärt

/puss från snörvli friffe

 

 

4 kommentarer
 1. Ellen skriver: 13 februari, 201410:55

  Alltså dom har ju knark i mängder. Tips från mig till dig!

 2. a. skriver: 13 februari, 201411:22

  holla girl!
  ok såhär: det finns en heineken-experience där du får gå runt och pröva någon öl och kolla på lite grejer, säkert värt om en är intresserad MEN dyrt. annars tycker jag att du ska passa på att gå på marknader (typ albert cuyp som ligger i de pijp eller marknaden på waterlooplein). kolla även in episode, en second hand-affär, en ligger på waterlooplein.

  Ett annat populärt område är negen straatjes, the nine streets, som är känt för att vara gulligt och fint dock tycker jag det är lite överskattat, kolla hellre in jordaan som ligger lite längre norrut.

  I övrigt: drick öl och undvik red light.

  puss /former amsterdammer.

  • flickpingis skriver: 14 februari, 201409:26

   hurra!!! tack!

 3. sanna skriver: 14 februari, 201405:59

  när jag var där stod valet mellan att gå på heinekenbryggerit eller röka på o gå på van gogh museet. köpte tillslut en baseballkeps för pengarna.

Skriv en kommentar