Blamagebröd, blunderbulle, stressfadäs!

hejsanChena… Sitter i soffan å äter GOTTIG kvalitetssemla… ja men ät snyggt själv då om de e så jävla lätt?!?!?! ne skoja har lite kort stubin när ja e bakis… Fy fukk, vakna upp imorse med dreads å blodig stortå. Blev tydligen sur och sparkade på en vägg igår?? Samt har fått en rekordvidrig infektion i mitt skavsår på den andra foten. Så nu.. haltar jag.. med båda fötterna? Är det ens möjligt?? *filosofiska tankar börjar snurra*

… Men åter till nu. Förutom att umgås intimt med semlan kollar jag på herrarnas slalom!!! Det är min favoritsport!!!! Här e jag cool å 13 år och försöker ”chilla” nära superkändisen the Herminator; Hermann Maier.

Skärmavbild 2014-02-22 kl. 14.22.25

japp man fick ju inte direkt ligga mycket på den tiden….

…vilket inte iofs är så konstigt…

..eftersom jag va 13…. år.. skitsamma

 

 

 

Men åter till det inlägget skulle handla om – nämligen semlan min. Shoppade den på vetekatten, dom är så snälla där! Gott tak, svinlen grädde och en masse mandelmasse. Den får 4/5 plommon. Klistrar också in ett litet klipp som jag hoppas ni alla sett. Rena rama internetvintage iochmed att det e 4 år gammalt och dessutom fejk – men ändå SYPERKYL!

 

Avslutar nu semmelbloggandet med ett skämt ja just gjorde…20-KRONORSSEDEL

tar inget ansvar över min bakishumor…

 

hej!

/Frida

3 kommentarer
 1. Lise skriver: 22 februari, 201404:29

  Haha. Min chef har så himla svårt att skilja ”semla” och ”Selma” åt. Vi åt semlor på jobbet häromdan. ”Åh! Se.. mlor? Selmor? Semlmo..” Blir så förvirrad. VARJE gång också. Lite gulligt mtp att han är 40 bast.

 2. isa skriver: 23 februari, 201401:54

  Hej! Vad heter dina bågar? Sjukligt snygga. Kramhej

  • flickpingis skriver: 23 februari, 201401:20

   Hej & tack! De är från synsam å märket e polo ralph lauren! fanns i november i svart å brunt

Skriv en kommentar