MOPSAR UPP MIG.

Heeeeeeej!

De senaste dygnen har jag ägnat all min vakna tid åt den här lilla stjärnan.

molly.1

Hon ligger och snusar i min armhåla, slickar i sig mitt öronvax och tittar på när jag duschar. Hon heter Molly och är kanske jordens största diva. Hon är alltså född i en förliten kropp. Små korta ben som inte hinner ikapp och en nos som stänker när hon blir exalterad. Men en riktig diva.. ja det är hon.

Hon…

Sover väl vart fan hon vill.

molly.soverej.2 molly.soverej

Skiter väl vart fan hon vill.

bajs

Tar väl nästa jävla tunnelbana om hon så vill.

molly.sen

Fiser väl i Fridas face om hon vill.

mollymedhår

Och samtidigt är hon världens gosigaste. Och hungrigaste. Vilket är en bra kombo. För hon älskar den som ger henne mat (och.det.gör.jag). Så då gosar hon med mig. Och fiser mig i ansiktet för att sedan snarka i mitt öra. FASTÄN HON ÄR VAKEN!

Men. Det är ju tydligen charmen med mopsar. Och vet ni vad jag mer fick höra.

1. Mopsar är framavlade för att värma dem som har råd. Kan ni tänka er en frussen kung på 1600-talet som chillar i sin kingsize med 15 mopsar runt sig.

2. Att mopsar svimmar om dem blir för exalterade, p.g.a. kan ej andas.

3. Öronen kan ploppa ut om man drar för hårt i kopplet.

4. Terriers hatar mopsar. För att dem blir irriterade på deras intryckte face. Han tydligen inte bedöma avstånd och blir då lacka. LOL.

Aja, nu ska jag tjata på Isak att vi ska skaffa både mops och terrier.

GOD NATT! /Sanna

2 kommentarer
  1. BILLIE SLAY skriver: 12 mars, 201405:27

    Ok dog lite på fjärde punkten. ALLTSÅ. STOPID DOGS.

    • flickpingis skriver: 13 mars, 201403:49

      Haha.. javet. that shit cray!

Skriv en kommentar