1 st BRA dag!

Hej lille du! Här står jag i en skämtsam men sann tröja. Köp den på ebay om du ”håller med”! Idag har varit en bra och gladig dag; har njutit av god räkmacka på hotell skeppsholmen, 1 st promenad, ett par snus och framförallt av SOLEN I ANSIKTET (låter som en lasse vinterdäck-låt?!). Känner mig ovanligt *lugn* och nästan lite harmonisk. Eller snarare; stark?! Äter i detta nu oliver och lagar gryta, dansar fult till CEOs nya skiva och rör i grytan som jag tror blir ganska äcklig. Men det gör. Ingenting?!

hejsanm

Nu i dagarna har jag och Sanna jobbat på vårt nuvarande jobb i 1 år. Ett riktigt pissår på många sätt, men också stört utvecklande och på vis bra. Förutom att ha stresstappat 10 pannor har jag ändå tagit tag i grejer samt funnit *mindfulness*; ett litet tips för er andra därute som också tänker för mycket och ältar negativa tankebanor!

En annan nyhet på min kropps front är att jag snart ska få svar på mina hormonprover. Asså, bara för att jag gått på Berghs, har New Balance-sneakers och gillar IPA behöver jag ju inte ha skägg!?!!

En tredje nyhet är att vi imorgon spelar på FET FEST på Södra Teatern för det viktiga initiativet #JAGAGERAR - som handlar om att ta ställning mot sexuellt våld!! Man hatar ju inte heller att vara i samma lokal som Tiffany Kronlöf, Stephen Simmonds, Julia Frej, Ewik, Armand Mirpour, Femtastic m.m.m.m.m. FB event hittar du självfallet här

En fjärde ganska urvattnat nyhet är att vi på lördag står i det röda skenet på Obaren kl 22-03. Då kommer det dessutom att hända något läskigt. Som involverar mitt å Sannas lättmjölksfärgade ansikten. Here. Gy.

 

PUSS PÅ ER SMÅ LIVSGNISTOR DÄRUTE!
/Frida

 

 

4 kommentarer
 1. Maria skriver: 12 mars, 201411:04

  Hej! Var har du köpt stolarna?!? Har haft den iden i huvudet aslänge! Var de dyra? Snyggt iaf. Puss samt skitnajs blogg

  • flickpingis skriver: 13 mars, 201409:13

   hej! det är såna där sjuan-stolar, så dom kostade 8 papp… men det finns kopior också! lycka till!

 2. Frida skriver: 18 mars, 201407:59

  Om du vill/orkar så får du gärna skriva mer om det där mindfullness du har hittat. Har enligt ”min” psykolog typ stressutmattningssymptom och hen ba: testa mindfullness och jag kände instinktivt NEJ. Pga ser framför mig typ Mia Törnblad? Men skulle nog ändå behöva jobba på det, så har du idéer osv tas de tacksam emot.

  • flickpingis skriver: 18 mars, 201408:42

   Sjelvfallet! Ja det är ju främst genom lite övningar som gjort med min psykologis som var förvånansvärt bra?! Kände först samma mia thörnblomspanik, spec eftersom jag är extrem-realist och gillar konkreta prylar. Men det gäller bara att ”våga prova”, för att låta som…Mia. Finns dock också hjälpsam litteratur på temat, tror en bra bok hette Vem bestämmer över ditt liv – och en annan bra och superkort ”29 tips mot stress”. Låter töntigt men förvånansvärd billig investering i att lära sig må bra. Lycka till!

Skriv en kommentar