Kuvlt på jöbbeh!

Asså hej!

Kommer ni ihåg när jag byggde en dansmatta av foliepapper och lite sladdar.. Nähä?!?!  Aja, det jag byggde med hette iaf Makey Makey. Det är typ ”programmering” i form av sladdar och en liten dosa *HaR sTeNkOlL*.. Med sladdarna och den lilla lilla dosar kan en programmera saker att låta… Vad som helst egentligen.

Som t.ex. frukt…

Som t.ex. ligger i en låda.

Som en t.ex. måste spela en viss låt på för att kunna öppna…

Som t.ex. några på vårt jobb kanske gjorde i veckan!!!

)

Och jaaaaa, det är mina sköna armar ni ser i bild. Och jaaaa, jag har bra taktkänsla. Och jaaaa, det är en ”reklamig” film. Det är därför flaskorna visas upp så graciöst på slutet.

CoOwLt VaH?!?!?!

/Sanna

 

 

 

2 kommentarer
  1. Morsan skriver: 15 mars, 201408:15

    Mitt genibarn!

  2. Geri skriver: 24 juni, 201401:03

    So that’s the case? Quite a reoelativn that is.

Skriv en kommentar