Resfeber…

Haaaaaaj!

Nu mår ni va? Söndagkväll. Jag mår iaf som ett djur och luktar garanterat där efter. Lite på grund av Frida. Lite pga Under bron. Och lite pga min allmänt svaga kropp. Men nu till det röööliga. Jag ska till London nästa helg. Senast jag var där ville jag åka ”hög-buss” och äta på KFC. Så. Nu när jag är ”vuxen” ska jag alltså erövra staden på riktigt. Vi har EN grej planerat. Och pappa, om du mot förmodan skulle läsa detta så sluta med det nu. Både för att jag ska avslöja din present och för att du i allmänhet inte borde läsa den här bloggen.

. slutat läsa?

. Sluta!

. Sista varningen…

Men för alla som inte är min pappa kan jag berätta att vi ska på en föreställning som heter The Drowning man. Det är en punchdrunk-uppsättning som pågår i timmar. Du måste ha mask och du får inte säga ett ljud och ingår alltså i själva pjäsen. Gruppen brukar splittras och då bli iväglurade till olika rum, där de får ”egna” små föreställningar. Ska tydligen vara en klaustrofobisk-upplevelse.

Sen ska vi såklart shöppa. Har väl googlat mig fram till alla vanliga marknaderna och affärerna. Har siktat in mig på Uniqlo och Forever21!

Men ni hör ju, det är alldeles för dåligt… Så nu era globetrotters. Vad får jag INTE missa? Säg mig säg mig säg mig…

Men jag har ett litet problem. Mitt pass har gått ut. Och de har tydligen inte drop-in-tider hos polisen i city längre. Så imorgonbitti ska jag ta tåget till Uppsala klockan 6:00 för att ta fingeravtryck, ta ny sexig bild och få reda på att jag krympt 2 centimeter. Carpe diem!

Heeeeeejdååååååå! /Sanna

 

 

7 kommentarer
 1. Therese skriver: 23 mars, 201410:32

  Om ni gillar mat (vem gör inte det liksom) ta er till Borough market, en matmarknad där en kan köpa allt från bakverk till raclette-toast till rå firre. Öppet på dagen torsdag-lördag! Det ligger precis vid tub-stationen London bridge (och även själva London bridge då). Samtidigt kan ni ju spana in The Shard som en fett hög byggnad som ser ut som, just det, en skärva! Det går att åka längst upp men boka isf innan, rövdyrt att spontana en tripp upp. Sen kan ni ta en prommis längs Themsen, antingen mot Tower bridge och Tower of London eller mot London Eye och Big Ben! Glöm inte att hälsa Borough ifall ni tar er dit, det var mitt hem förra året vid den här tiden :) kramiz

  • flickpingis skriver: 25 mars, 201404:36

   TAAAAAACK! /SANNA

 2. BILLIE SLAY skriver: 24 mars, 201408:41

  Alltså, Camden Market är väl standard tourist-material. Sen finns det nice clubz vid china town och öh istället för KFC så gå till 99p store och köp chips i mängder!!!!!!!!!!!!!!!11

  • flickpingis skriver: 25 mars, 201404:37

   Tack du! /Sanna

 3. Malin skriver: 27 mars, 201410:23

  Åhh! Jag ska till Londunn om 3 veckor. Skulle va fett om du kunde posta en liten guide efter du kommit hem och tipsa om vad ni gjorde där!

 4. Gabriella skriver: 27 mars, 201401:02

  Men du får ju inte glömma Brick Lane! Det är ett awesomet ställe med små restauranger längs med gatorna, plus en massa coola secondhand butiker! Go och ta en fika på just FIKA (är fett mysigt). Om ni ska gå ut, undvik de centrala delarna och de typiska ”svenskställena” gå istället till Camden och kör på schyssta pubar!:)

  Shöppe loss!

 5. living trust skriver: 9 maj, 201410:43

  What’s up, its good article regarding media print, we all be familiar with media
  is a enormous source of facts.

  Feel free to surf to my website: living trust

Skriv en kommentar