Vill till Africaburn

Pratade med Jessica igår.. Den jäveln har ju flyttat till Sydafrika för att leva ett sinnessjukt rövarliv. Hon går på festivaler, åker Sandboard, chillar på safari och pluggar en aning. Fick feeling och kollade på biljetter dit över jul… FEMTONTUSENKRONOR?!?!?!

Vilket ej är okej… Då droppar hon att hon ska på festivalen Africaburn i början av Maj, och att biljetterna till Kapstaden är billigare då. AFRICABURN!!!! Det är alltså som Burning Man fast i Sydafrika. Omg omg omg. Biljetterna tog slut på 2 minuter så först måste jag bli kompis med någon påve. Men ändå. Hur fett ser inte detta ut?

img_7690

img_7245

img_2846

img_6830

img_2256

img_7060

img_7082

img_7132

img_7632

img_1089

img_2676

img_2197

img_7559

Och kanske det finaste med hela festivalen är att pengar inte har något värde. Det går inte att köpa varken mat eller vatten. Du måste alltså typ ”skapa” något som är värt pengar. En tavla, ett halsband som du kan byta mot en bit mat. Eller ta med dig allt du behöver för hela veckan…

Är det någon som har varit på typ Burning Man eller Africaburn som kan berätta om detta sjuka? Och är det någon som ska på Africaburn i år?!?!?!?!? JAG VILL DIT!

Ömma Kyssar / Sanna

1 kommentar
  1. fotbollströjor skriver: 17 mars, 201704:46

    fotbollströjor \n After looking into a handful of the blog articles on your web page, I seriously appreciate your technique of writing a blog. I book-marked it to my bookmark site list and will be checking back in the near future. Please check out my website too and let me know fotbollstrojor sverigen how you feel.|

Skriv en kommentar