FLYTTELIFLYTT! flickpingis.se

flickpingisz

 

Hej Fellas! Som ni märkt (och vänt påpekat) har vi ju legat kvar här på hanapee.com fast alla andra lämnat…. i typ ett halvår?! Hehe, lite sorgligt, vi vet. Men nu har vi äntligen KÖPT EN HEMSIDA där vi kan blogga loss utan sorgligheter, bara glädjeheter (?). Nämligen HÄR —> www.flickpingis.se 

Om vi inte är helt tappade ska arkivet å allt gammalt åka med, så det kommer vara precis som vanligt, förutom att vi kommer uppdatera mycket mera pga inte längre skäms över ensamheten här :)))))……. SÅ KOM MED! Och puss & tack för en fin tid Hanapee! eller just d hon e inte heller ens här…. eh hejdå

/F&S

3 kommentarer
  1. josefine skriver: 24 april, 201407:43

    vart har ni köpt kvinnosymbolen????? vill ha.

  2. Frrida skriver: 25 april, 201402:54

    Åååå ÄLSKAR ER! hänger me i flytten ja

  3. Fashion Plaza skriver: 10 januari, 201807:38

    Have a good One

Skriv en kommentar